gbi gbidag beheersysteem

GBIdag 2019

Thema: sporen

donderdag, 21 maart, 2019 - 09:00 tot 17:00

Er zijn vele sporen die leiden naar het goed managen van onze leefomgeving. Zowel op beheergebied, maar zeker ook binnen data & informatie en GBI. De huidige thema’s en ontwikkelingen hebben hier grote invloed op. Zitten wij met z’n allen op het goede spoor? Op deze 20ste GBIdag gaan wij samen met jullie de belangrijkste sporen bij langs, vanaf een nieuw station: de Rijtuigenloods. De trein rijdt al, stappen jullie ook in?

Tags:

De wereld verbeteren: the power of one

Het klinkt zwaar, maar met deze sporen willen we de wereld verbeteren. Dat begint in onze eigen leefomgeving. Gedrag speelt daarbij een grote rol. Er is een groter probleem dan de opwarming van de aarde, namelijk dat wij denken dat onze bijdrage zo klein is dat we niets doen. Wereldverbeteraar Peter Smith is daarom de keynote speaker op de GBIdag. Hij gaat ons ervan overtuigen dat wij wél het verschil kunnen maken.

Parallelsessies

Natuurlijk kun je, net als altijd, aansluiten bij een ruim aanbod specialistische en algemene parallelsessies gericht op proces, inhoud van het brede vakgebied beheer, data & informatie en GBI. Allemaal gericht op het dagthema ‘sporen’. De invulling van deze sessies is grotendeels gereed en vind je terug op onze website.

GBIdag lustrum

Natuurlijk staan wij ook stil bij het lustrum, want dat hebben wij samen met jullie als gebruikers van GBI bereikt. Op deze 20ste GBIdag gaan wij op zoek naar dé GBIgebruiker van de afgelopen 20 jaar! 

Noteer nu alvast in je agenda:

  • Datum: 21 maart 2019 GBIdag
  • Locatie: De Rijtuigenloods in Amersfoort!

Voor meer informatie: kijk op de website van GBI Beheersysteem.