datasense data science sensoring

GemeentenNL Digital Event - Werken met digitalisering

23 mei 2019, Theater Gooiland, Hilversum

donderdag, 23 mei, 2019 - 10:00 tot 17:00

Vind je het belangrijk om veranderingen de baas te blijven, zodat je meer plezier hebt in je werk? De digitale transformatie zal aan geen enkele sector voorbijgaan, ook niet aan de publieke sector. In samenwerking met diverse partners, waaronder Antea Group, organiseert GemeentenNL op 23 mei het Digital Event 2019 met als thema: ‘Werken met digitalisering’.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Alle ontwikkelingen zijn relevant om processen efficiënter te maken, om waardevermeerdering te realiseren, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en om de bewoner nog tevredener te maken. Ze hebben een grote invloed op het functioneren van de gemeentes. Hierdoor is het noodzakelijk om jouw vaardigheden aan te passen aan de nieuwe realiteit.

Werken met digitalisering

De digitale transformatie is onvermijdelijk en maakt interne processen leuker, beter en zinvoller. Jouw werk wordt nu eenmaal steeds digitaler, of je het nu wilt of niet. Je kunt kiezen om hierin mee te gaan, zodat je je werk ook in de toekomst kunt blijven doen. Het Digital Event staat dit jaar volledig in het teken van ‘werken met digitalisering’ en helpt jou om te functioneren in een voortdurend veranderende omgeving.

De bezoekers van het Digital Event en van GemeentenNL bestaan uit:

  • Bestuurders, directie en toezichthouders
  • Managers, teamleiders en hoofd wonen, bedrijfsvoering, financiën, ruimte, burgerzaken, klantenservice, sociaal domein
  • Hoofd informatisering, hoofd ict, adviseurs, projectleiders
  • Beleidsadviseurs van gemeenten en woningcorporaties
  • Leveranciers en adviseurs die actief zijn in de sector

Bezoek de sessie 'in 5 stappen naar datagedreven werken'

Datagedreven werken kan publieke organisaties veel brengen. Sneller, gerichter en kostenefficiënter werken. Betere en duurzamere oplossingen voor onze leefomgeving. Dit vraagt wel om een aanpak waarin domeinkennis, technische expertise en kennis van processen én veranderen elkaar vinden. Maar waar, hoe en met wie moet je beginnen? Goed om te weten dat elke publieke organisatie zich in vijf stappen deze manier van werken kan eigen maken en succesvol kan toepassen

Informatiemanager Mirian van Ansem en projectmanager Rob Janssen van Antea Group nemen je tijdens een interactieve sessie mee op ontdekkingsreis in de wereld van datagedreven werken. Thema’s die aan bod komen: de power van algoritmes, data beheren én delen, de weg naar datagedreven werken, best practices, het nut van data-analyses, data en organisatiecultuur

Hoe kun je deelnemen? Volg één van de interactieve sessies tijdens het Digital event om:

  • Tijd ronde 1: 11:30 – 12:15 uur
  • Tijd ronde 2: 13:15 – 14:00 uur

Klik hier voor meer informatie en aanmelden