KIVI - Inspirerende Ingenieurs

KIVI - Inspirerende Ingenieurs

Weekend van de Wetenschap en Techniek

zondag, 6 oktober, 2019 - 10:00 tot 15:00

Kom op zondag 6 oktober luisteren naar Inspirerende Ingenieurs. Ingenieurs die vertellen over de bijzondere projecten waar ze mee bezig zijn, waar ze hun inspiratie vandaan halen en wat ze ermee willen bereiken. Ook onze ingenieur Kodo Sektani zal hier vertellen over zijn onderzoek. De middag wordt georganiseerd door het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) en technologieplatform De Ingenieur.

Businesslijnen:

Kodo is werkzaam als Adviseur Kunstwerken binnen de businesslijn Infra in Almere. Hij is onder andere betrokken bij het onderzoek naar de levensduur van beweegbare bruggen van Antea Group, Rijkswaterstaat en de Provincie Zuid-Holland. Op 27 juni jl. werd de unieke proefopstelling geopend. Deze opstelling maakt het mogelijk om voor het eerst theoretische berekeningen in de praktijk te testen.

  • Datum: zondag 6 oktober, 10.00 - 15.00 uur
  • Locatie: KIVI-Gebouw, Prinsessegracht 23, Den Haag
  • Toegang gratis

Met dit evenement biedt KIVI bezoekers de gelegenheid om een kijkje te nemen in de ‘ingenieurskeuken’. Ingenieurs leggen de verbinding tussen wetenschap en praktijk, en zetten kennis om in al die objecten en elementen die ons leven aangenamer maken. Wie zijn die ingenieurs, waar halen ze hun inspiratie vandaan, met wat voor nieuwe projecten zijn ze op dit moment bezig? Op deze vragen zullen de ingenieurs in hun presentaties nader ingaan. Het belooft zonder meer een inspirerende dag te worden!

De andere ingenieurs die zullen spreken deze middag: