Landelijke omgevingsmanagementdag LOMD

Landelijke Omgevingsmanagementdag

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van omgevingsmanagement

donderdag, 28 juni, 2018 - 09:00 tot 17:00

Je bent van harte uitgenodigd om Antea Group te komen bezoeken op de Landelijke Omgevingsmanagement Dag op 28 juni in Den Bosch. Op deze netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers geven wij twee workshops en zijn wij aanwezig met een stand.

Technische tools in onze stand

In onze stand tonen we de laatste technische tools en toepassingen op het gebied van omgevingsmanagement. Zo laten we zien wat realtime data voor omgevingsmanagement kan betekenen en geven we bezoekers met onze Virtual Reality bril de ervaring van een ‘nieuwe werkelijkheid’ van een project. Een aantal van onze Omgevingsmanagers is die dag ook aanwezig en komen graag met je in gesprek over de kansen, opgaven en dilemma’s.   

Workshop 1.2: Naar een typologie voor omgevingsmanagers

Geert Roovers geeft samen met Menno van der Veen (Tertium, UvA) een workshop over typen omgevingsmanagers. Wat voor een type omgevingsmanager ben jij?  Een ‘bruggenbouwer’, ‘belangenbehartiger’ of ‘doorzetter’?

Workshop 2.2: Q-sort: de stakeholderanalyse met diepgang 

Daarnaast geeft Joanne de Bruin samen met Jesse Stammers een workshop over de Q-sort methode binnen omgevingsmanagement. Een methode waarbij dieper ingegaan wordt op de stakeholders, waardoor gerichter een stakeholder- en communicatiestrategie ingericht kan worden en de participatie strategie mede bepaald kan worden.

Meld je aan voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag