Workshop inhouse circulaire aanbesteden

Masterclass circulair aanbesteden

Donderdagmiddag 9 mei 2019

donderdag, 9 mei, 2019 - 12:00 tot 17:00

Op weg naar een circulaire economie hebben overheden ambitieuze doelen gesteld. De uitdaging is nu deze algemene ambities te vertalen naar de actuele praktijk van gebiedsontwikkelingen. Wat betekent circulair voor de ontwikkeling en de exploitatie? Hoe selecteer je de beste partijen? En hoe bepaal je of een gebiedsontwikkeling circulair is?

Donderdagmiddag 9 mei 2019

In deze masterclass leer je wat circulaire economie is en hoe je de principes van de circulaire economie kan toepassen bij de aanbesteding en contractbeheersing van projecten in de openbare ruimte. 

Klik hier om je aan te melden

Voor wie?

Deze masterclass is gericht op gemeente-professionals die openbare werken aanbesteden en contracteren. Te denken valt aan inkopers, projectleiders, beheerders, planeconomen, assetmanagers en beleidsadviseurs.

Wat komt er aan bod?

  • Van circulaire ambities naar Kritische Succes Factoren en meetbare Kritieke Prestatie Indicatoren
  • Circulaire gunningscriteria en eisen
  • Aanbestedings- en contractvormen
  • Het meten van circulariteit
  • Het toepassen van circulaire principes in de voorbereiding van de aanbesteding en tijdens de uitvoering
  • Het analyseren van materiaalstromen

Data, locatie en kosten

Deze masterclass wordt aangeboden op donderdagmiddag 9 mei 2019. De locatie wordt later bepaald op basis van aanmelding. De kosten voor deelname zijn € 295,- excl. BTW per deelnemer. De Masterclasses gaan door onder voorbehoud van voldoende belangstelling. Kun je geen van beide data, maar heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail en we nemen contact met je op. 

De masterclass wordt verzorgd door Joost Engelhart. Joost is senior adviseur en heeft bijna 20 jaar ervaring in het aanbesteden en contracteren van werken en diensten. 

Incompany

Deze training graag incompany plannen voor een specifieke doelgroep? Stuur ons dan een bericht met een indicatie van het aantal deelnemers en specifieke wensen. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.