Circulaire economie week

Masterclass circulaire gebiedsontwikkeling

Donderdagmiddag 23 mei 2019

donderdag, 23 mei, 2019 - 12:00 tot 17:00

In het Rijksbrede programma ‘Nederland Circulair in 2050’ schetst het kabinet hoe we onze economie kunnen ombuigen naar een duurzaam gedreven, volledig circulaire economie in 2050. Op weg hiernaar hebben overheden ambitieuze doelen gesteld. De uitdaging is nu deze algemene ambities te vertalen naar de actuele praktijk van gebiedsontwikkelingen.

Wat betekent circulair voor de ontwikkeling en de exploitatie? Hoe selecteer je de beste partijen? En hoe bepaal je of een gebiedsontwikkeling circulair is? In deze masterclass leer je wat circulaire economie is en hoe je de principes van de circulaire economie kan toepassen bij gebiedsontwikkelingen in de openbare ruimte. 

Klik hier om je aan te melden

Voor wie?

Deze masterclass is gericht op gemeente-professionals die werken aan gebiedsontwikkelingen in de openbare ruimte. Te denken valt aan planeconomen, inkopers, projectleiders, assetmanagers en beleidsadviseurs.

Wat komt er aan bod?

  • De circulaire economie
  • Het toepassen van de principes van de circulaire economie op het gebiedsontwikkelingsproces
  • De impact van circulaire strategieën op de grond- en vastgoedexploitatie en de beheerfase
  • Van circulaire ambities naar Kritische Succes Factoren en meetbare Kritieke Prestatie Indicatoren

Datum, locatie en kosten

Deze masterclass wordt aangeboden op donderdagmiddag 23 mei 2019. De locatie wordt later bepaald op basis van de aanmeldingen. De kosten voor deelname zijn € 295,- excl. BTW per deelnemer. 

De masterclass wordt verzorgd door Liesbeth Bijvoet. Liesbeth is een allround ervaren projectmanager in het stedelijk en het landelijk gebied. Ze richt vooral op de haalbaarheidsfase van binnenstedelijke (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel de private - als publieke sector. 

Incompany

Kun je geen van beide data, maar heb je wel interesse? Stuur dan een mail en we nemen contact met je op. Deze training graag incompany plannen voor een specifieke doelgroep? Stuur ons dan een bericht met een indicatie van het aantal deelnemers en specifieke wensen.