Zeer Zorgwekkende Stoffen ZZS masterclass

Masterclass Zeer Zorgwekkende Stoffen

De Ruyterkade 7, Amsterdam

woensdag, 4 juli, 2018 - 15:00 tot 17:00

Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) kunnen rekenen op extra aandacht van het bevoegd gezag. Als bedrijf zal je naar verwachting aangeschreven worden om inzicht te geven in de aanwezigheid, de emissie en de invloed van ZZS op de lucht- en/of waterkwaliteit. Jeroen Bastiaans en Jeroen Mijs van Antea Group zullen op 4 juli een zogenaamde Masterclass ZZS organiseren bij ORAM, Ondernemend Amsterdam.

Er zijn en bestaan nog veel onduidelijkheden met betrekking tot de omgang met ZZS in relatie tot wet- en regelgeving, inclusief vergunningen. Denk hierbij aan vragen als:

  • Hoe stel je vast of sprake is van ZZS en het daarvoor geldende regime?
  • Hoe om te gaan met mengsels waarin ZZS voorkomen?
  • Hoe om te gaan met het verschil van samenstelling tussen de vloeistoffase en dampfase?
  • Welke strategieën zijn er en op welke wijze wordt daaruit een keuze gemaakt die recht doet aan de problematiek, maar tevens past bij de praktijksituatie?
  • En hoe dan om te gaan met eventuele onlosmakelijkheden tussen ZZS en VOS- en geuremissies?

Vragen die snel en gemakkelijk gesteld zijn maar waarvan de beantwoording minder eenvoudig is. Tijdens de Masterclass zal op bovengenoemde vragen ingegaan worden en kun je ook je eigen vragen stellen.

Klik hier om je aan te melden

Deze bijeenkomst is speciaal voor leden van ORAM. Geen lid van ORAM maar toch interesse? Laat dit dan aan ons weten. 

Datum: woensdag 4 juli 2018
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Havenzaal, 13e verdieping Havengebouw, de Ruyterkade 7, Amsterdam
Momenteel zijn er grootschalige werkzaamheden aan de De Ruyterkade. Houd rekening met hinder en neem extra tijd om op de locatie te komen.
Parkeren/OV: De parkeergelegenheid bij het Havengebouw is zeer beperkt. De kans is groot dat er geen plek is voor auto’s. Het gebouw ligt echter op vijf minuten lopen van het Centraal Station en is daardoor perfect te bereiken met trein, bus, tram en metro.