Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2017

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2017

woensdag, 10 mei, 2017 - 09:00 tot 16:30
Businesslijnen:

Kennisplatform CROW organiseert op 10 mei het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2017 in De Rijtuigenloods (Amersfoort).

Antea Group is aanwezig bij 2 parallelsessies:

Parallelsessies | Ronde I (13.15 - 14.30 uur) 

Sessie A. | Circulariteit in de aanbesteding: groener voor hetzelfde geld (Lukas Pepping)
Hoe kun je een project op een meer circulaire wijze ontwikkelen? Analyse leert dat zelfs kostenneutrale maatregelen op het gebied van onder meer materiaalkeuze, energievoorziening en constructief ontwerp de circulaire prestaties aanzienlijk verbeteren. Hoe neem je circulariteit in de gunningscriteria op? Hoe schrijf je groener in? Circulaire potentie van de in aanbouw zijnde Spaarndammertunnel in het Amsterdamse Westelijk Havengebied langs de groene meetlat levert inspirerende inzichten. 

Parallelsessies | Ronde II (15.15 – 16.30 uur)

Sessie L. | Herziening UAV-GC en een pleidooi voor ‘best for project’ contracten (Arjan Visser)
Twee onderwerpen in één sessie:
1. Wat is de actuele stand van zaken ten aanzien van de herziening van de UAV-GC 2005? Welke onderdelen komen in aanmerking voor actualisering en welke richting gaat het op?
2. Naast deze uiteenzetting ook een pleidooi om een contract dienstbaar te laten zijn aan een mooi civiel werk, best for project. Hoe doe je dat en hoe voorkom je frustrerende standaardfouten? Het kan ook anders!

U kunt zich nog aanmelden!