zwolle smart smarkt klimaatadaptatie

SMARkT 2019 in Zwolle

Met onderwaterdrones, slimme ecologie en HabiSense

donderdag, 28 november, 2019 - 13:00 tot 18:00

Donderdag 28 november vindt de SMARkT 2019 plaats, geïnitieerd door Gemeente Zwolle. Laat je tijdens de SMARkT 2019 inspireren over de vele toepassingen die er met slimme technologie en data mogelijk zijn.

Businesslijnen:

Ook dit jaar heeft Smart Zwolle weer interessante sprekers, deelsessies en standhouders verzameld die vertellen en laten zien hoe zij te werk gaan en wat het resultaat is. Denk aan het delen en​​ toepassen van (informatie)technologie en aan het duurzaam oplossen van vraagstukken rond vervoer, gezondheid en veiligheid.

Door het gebruik van data en slimme technologie wil de gemeente de stad Zwolle nog beter laten functioneren. Denk aan het delen en​​ toepassen van (informatie)technologie en aan het duurzaam oplossen van vraagstukken rond vervoer, gezondheid en veiligheid.

Datagedreven werken en sensoring

Op één van de stands presenteert Antea Group haar visie op datagedreven werken en sensoring. Wij nemen je mee in de wereld van inspecties met onderwaterdrones, slimme ecologie en het monitoren en verbeteren van de leefomgeving met HabiSense. Lonneke Kuijer, Cor Leenstra en Rob Janssen ontmoeten je graag:

  • Datum: donderdag 28 november 2019 van 13.00-18.00 uur
  • Locatie: Raw Space, Willemsvaart 21A, Zwolle
  • Aanmelden: via de site van Gemeente Zwolle