Stikstof, PFAS en Omgevingswet: Goed voorbereid van start in 2020

Stikstof, PFAS en Omgevingswet: Goed voorbereid van start in 2020

donderdag, 23 januari, 2020 - 14:00 tot donderdag, 13 februari, 2020 - 17:00

Waar de Omgevingswet het straks makkelijker moet maken om bijvoorbeeld bouwprojecten te starten, zorgen stikstofdepositie en PFAS-problematiek op dit moment juist voor grote projectstagnatie in ons land. Uiteenlopende meningen en tegengestelde belangen strijden om voorrang in de discussie over hoe we de situatie de baas worden. Ziet u door de bomen nog het bos? Steek uw licht op bij de Kennis-update van Antea Group over stikstof, PFAS en delen van de Omgevingswet (bijvoorbeeld Aanvullingswet grondeigendom).

Experts op het gebied van de genoemde onderwerpen praten u bij over de feiten en actuele ontwikkelingen. Dat doen ze aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de praktijk maar ook krijgt u de gelegenheid om hen tijdens het workshop-gedeelte uw eigen vraagstuk voor te leggen. Om het programma van de Kennis-update optimaal te laten aansluiten op uw behoefte, kunt u bij uw aanmelding aangeven in welk onderwerp u het meest geïnteresseerd bent.

Datums en locaties

De Kennis-update over stikstof, PFAS en de Omgevingswet vindt plaats in januari en februari op verschillende locaties in het land:

  • Almere, 23 januari van 14:00 tot 17:00
  • Heerenveen, 29 januari van 14:00 tot 17:00
  • Oosterhout, 13 februari van 14:00 tot 17:00

Meld u aan voor de Kennis-update en laat ons weten welk onderwerp van u extra belicht mag worden en, in het geval van de Omgevingswet, over welke thema’s u graag meer wilt weten. Zo gaat u goed geïnformeerd van start in het nieuwe jaar!

LET OP: De inschrijving voor de genoemde datums is gesloten. We komen zo snel mogelijk met een aanvullende datum en informatie!