training assetmanagement

Training Assetmanagement - Almere

dinsdag, 13 november, 2018 - 09:30 tot 16:30

De afgelopen jaren stonden vooral in het teken van het beheersen van kosten en ‘pappen en nathouden’. Maar nu de economie aantrekt, is er ruimte om constructief naar alle opgaven in de openbare ruimte te kijken.

Daarbij komt dat een aantal grote ontwikkelingen het aanzien van de openbare ruimte het komend decennium ingrijpend zal wijzigen: onder meer klimaatadaptatie, energietransitie, woningbouw en mobiliteit. Dit biedt kansen. De uitdaging is om de juiste combinaties en timing te vinden voor deze opgaven. Als we synergie kunnen mobiliseren, vormen deze opgaven een fantastische kans om de openbare ruimte in één gezamenlijk inspanning toekomstbestendig te maken.

Klik hier om je aan te melden voor de training

Voor wie

Beheerders, maintenance managers/engineers, assetmanagers, consultants/adviseurs, staffunctionarissen, contract managers, assetbeheerder, reliability engineers.

Inhoud en doel

  • Verbreden van kennis over en inzicht in assetmanagement
  • Wat is assetmanagement en wat brengt het ons?
  • De vertaling van collegedoelen naar het werk op straat
  • Het belang zien van samenwerken in de keten
  • Elkaar ontmoeten en het delen van goede voorbeelden

Programma training Assetmanagement

In de training staan 5 vragen centraal:

  • Wat is assetmanagement?
  • Hoe koppelt assetmanagement beheer aan de doelen van het areaal? (kernwaarden)
  • Hoe werkt het proces van assetmanagement in 7 integrale stappen?
  • Hoe helpt assetmanagement bij het samen keuzes maken in de openbare ruimte? (kernwaardenmatrix)
  • Wat zou jij er (morgen) zelf al praktisch mee kunnen doen?

Data en kosten

De training duurt 1 dag en wordt gegeven op dinsdag 13 november 2018 van 9.30 - 16.30 uur op onze vestiging in Deventer, Zutphenseweg 31-D. Liever de training in Capelle aan den IJssel volgen? Dat kan op donderdag 8 november 2018.

Je krijgt training van trainers met veel praktijkervaring. Beide trainingen worden gegeven door Theus van den Broek en Peter Zuurbier. De kosten bedragen in totaal €900,- per deelnemer, inclusief koffie, thee, lunch, digitale cursusmap, parkeren en een certificaat.

Klik hier om je aan te melden voor de training

Incompany training

Deze training graag incompany plannen, voor een specifieke doelgroep? Stuur ons dan een bericht met een indicatie van het aantal deelnemers en specifieke wensen. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.