Webinar Samenhangende Objectenregistratie

Webinar Samenhangende Objectenregistratie

Introductie in de Samenhangende Objectenregistratie

donderdag, 30 april, 2020 - 15:00

De Samenhangende Objectenregistratie (SOR): een registratie die vele voordelen biedt, maar ook impact heeft op data, werkprocessen en ICT. Maar… hoe zit het ook alweer? Waarom gaan we dit allemaal doen, wat is de SOR nou eigenlijk en wat betekent dit voor mijn rol en hoe gaan we dit aanpakken?

Businesslijnen:

samenhangende objectenregistratie sor workshop

Onze SOR-adviseurs Mirian van Ansem en Marijke ter Steege helpen je graag op weg. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het webinar ‘Introductie in de Samenhangende Objectenregistratie’ op donderdag 30 april 2020 om 15.00 uur. Het webinar zal ongeveer een half uur duren, met aansluitend de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Deelname aan het webinar is geheel kosteloos.

Recent is het hoofdlijnenrapport (hoofdlijnen inhoud SOR) gepubliceerd. Hiermee is weer een stap vooruit gemaakt en hebben we een sneak preview op het conceptuele informatiemodel gekregen. Daarmee is dit hét moment om als organisatie de eerste stappen te gaan zetten richting de SOR.

Wat staat er op het programma?

Mirian en Marijke vertellen vanuit praktijkervaringen in hoofdlijnen over het waarom, hoe en wat van de Samenhangende Objectenregistratie. Waarom is het belangrijk dat de SOR er komt, wat is het inhoudelijk en hoe kun je hier als organisatie mee starten.

samenhangende objectenregistratie workshop basisregistraties

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan!

Dit webinar is voor iedereen die werkt met of sturing geeft aan de basis- en kernregistraties, en op zoek is naar een introductie in de SOR of zijn kennis weer wil opfrissen. Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mariska van Nijen.


Voor diegenen die voldoende basiskennis hebben en al toe zijn aan handvaten bij het implementeren van de Samenhangende Objectenregistratie, adviseren wij je deel te nemen aan onze e-workshop SOR. Hierin ga je interactief aan de slag om samen met collega’s (uit andere organisaties) de implementatie in jouw organisatie vorm te geven.