samenhangende objectenregistraties basisregistraties workshop sor

Workshop Samenhangende Objectenregistratie - wordt verplaatst -

Nu beginnen, pure winst voor later

dinsdag, 24 maart, 2020 - 09:00 tot donderdag, 9 april, 2020 - 09:00

Vanwege het Coronavirus (COVID-19) de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten een aantal workshops te verplaatsen naar een later moment. We zullen nog bekend maken op deze pagina wanneer dit is. De workshops van 7 en 9 april gaan vooralsnog wel door. Heb je je al aangemeld, dan ontvang je de informatie ook per e-mail.

Businesslijnen:

Nu het stelsel van Basisregistraties richting afronding gaat, staat de volgende transitie voor de deur: de Samenhangende Objectenregistratie (SOR). Wat betekent dit voor jou en jouw organisatie en wat levert de SOR de organisatie op? En hoe kun je je slim voorbereiden? Na deze workshop kun je goed voorbereid aan de slag. 

samenhangende objectenregistratie sor workshop

Wat levert de workshop Samenhangende Objectenregistratie je op?

De workshop Samenhangende Objectenregistratie biedt je praktische en concrete kennis die je meteen kunt toepassen. Na deze workshop weet je wat de meerwaarde van de samenhang gaat zijn, wat er gaat veranderen en wat dit betekent voor jouw organisatie en werk. We bekijken hoe de SOR helpt om meer datagedreven en informatiegestuurd te gaan werken. Daarnaast krijg je handvatten om tot een roadmap te komen voor de invoering van de SOR. Welke stappen moet je zetten, welke stakeholders moet je hierin meenemen en hoe doe je dat?

Het programma

Je gaat aan de slag in een groep van 8 tot 20 deelnemers. Aan de hand van de theorie, discussies én diverse werkvormen maak je jouw opgave rondom deze registratie concreet. De volgende onderwerpen komen sowieso aan bod:

  • Waarom Samenhangende Objectenregistratie?
  • Wat is de Samenhangende Objectenregistratie?
  • Wat verandert er?
  • Hoe neem je de organisatie en ketenpartners mee?
  • Handvatten om de Samenhangende Objectenregistratie stapsgewijs in te voeren (roadmap)

samenhangende objectenregistratie workshop basisregistraties

Voor wie?

De workshop Samenhangende Objectenregistratie is voor iedereen die werkt met de WOZ, BAG, BGT en/of BOR, informatiemanagers én voor iedereen die sturing en invulling gaat geven aan de Samenhangende objectenregistratie in de organisatie.

Wie geeft de workshop?

Mirian van Ansem en Marijke ter Steege verzorgen deze workshop. In hen tref je twee workshopleiders die de ontwikkelingen rondom de Samenhangende Objectenregistratie op de voet volgen en in verschillende organisaties ervaring hebben opgedaan met de basisregistraties.

Locatie en data

Je kunt op de volgende data en locaties terecht voor deze workshop:

  • Dinsdag 24 maart, Capelle a/d IJssel - wordt verplaatst
  • Maandag 30 maart, Almere - wordt verplaatst
  • Donderdag 2 april, Deventer - wordt verplaatst
  • Dinsdag 7 april, Oosterhout - Gaat op basis van huidige informatie door
  • Donderdag 9 april, Heerenveen - Gaat op basis van huidige informatie door

De workshops starten om 9 uur en worden met een lunch afgesloten. Wil je de mogelijkheden voor een in company-training verkennen? Neem gerust contact met ons op. De workshop kost € 285,- per deelnemer.

Reserveer nu alvast jouw plek…

Per workshopdatum kunnen zich maximaal 20 deelnemers inschrijven. Zeker weten dat jij op jouw voorkeursdatum  en voorkeurslocatie aan de slag kunt? Schrijf je dan voor vrijdag 20 maart in en wij reserveren een plek voor jou.

Meer informatie inwinnen over deze workshop?

Neem dan contact op met Mariska van Nijen.