water stewardship workshop

Workshop Water Stewardship

28 februari, Oosterhout

donderdag, 28 februari, 2019 - 09:00 tot 12:00

Berichtgeving over het zeer lage water in onze rivieren: het is duidelijk dat er wereldwijd problemen zijn met water. Donderdag 28 februari 2019 organiseert Antea Group van 9.00 - 12.00 uur een workshop over Water Stewardship. Je bent van harte welkom!

Businesslijnen:
Tags:

Water geassocieerde risico’s zitten vaak in verborgen hoekjes en zijn niet altijd even duidelijk. Zeker voor bedrijven die in meerdere landen opereren kunnen waterrisico’s een rol spelen. Misschien niet direct in de eigen bedrijfsvoering, maar zeker in de waardeketen. En is het eigenlijk wel zo duidelijk dat water 'niet belangrijk' is voor de eigen procesvoering? Er zijn maar weinig processen die helemaal geen water behoeven. Elk inzicht in water risico’s, hoe beperkt ook, is beter dan géén inzicht.

Water Stewardship

Antea Group houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met water stewardship; het op een gepaste wijze zorgen voor een gedeeld goed. Voor klanten als The Coca-Cola Company, Heineken, Pepsico en ABInBev hebben we ingrijpende veranderingen doorgevoerd in de procesvoering en in het werken met stakeholders buiten de fabriekshekken. Ook bedrijven als Apple en Microsoft behoren tot onze klanten, ondanks dat zij misschien minder water-intensief lijken.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze workshop. Graag willen wij onze kennis delen, vragen beantwoorden en risico’s inzichtelijk maken. De training wordt gegeven op donderdag 28 februari 2019 van 9.00 – 12.00 uur op het kantoor van Antea Group in Oosterhout, Beneluxweg 125. Deelname is kosteloos.

Voor wie is deze workshop interessant?

Ben jij werkzaam als (senior) adviseur, strategieontwikkelaar of beleidsmaker in de watersector of heb jij een functie waarin het thema een grote rol speelt? Meld je dan aan voor deze workshop.