Business Course vacature techniek ingenieur civiel

15 banen aangeboden bij Antea Group Business Course

Succesvolle tweedaagse met enthousiaste deelnemers

19 april 2018

Op 6 en 7 april vond de Antea Group Business Course 2018 plaats. Van de 25 talentvolle kandidaten hebben er maar liefst 15 een baan aangeboden gekregen! Met nog 3 kandidaten gaan we verder in gesprek. Kortom, een succesvolle Business Course.

Op vrijdagochtend verzamelden 25 enthousiaste deelnemers zich in het hotel in Haarlem. De eerste dag stond in het teken van kennismaken met Antea Group, pitches van de kandidaten, bezoek aan het project Hembrug in Zaanstad, gespreksrondes en een assessment game. Een vol programma waardoor iedereen aan het eind van de dag toe was aan een welverdiend diner.

Casus project Hembrug

Tijdens de tweede dag gingen de jonge talenten in groepen aan de slag met de casus die gerelateerd was aan het project Hembrug. Stakeholders werden geïnterviewd en nieuwe plannen voor de inrichting van dit terrein werden ontwikkeld. Aan het eind van de middag werden de uitwerkingen van de casus gepresenteerd. Daarna volgde een kort beraad en werd bekend gemaakt welke groep het beste werk had afgeleverd. Tijdens de afsluitende borrel werd er nog uitgebreid nagepraat over de belevenissen tijdens het evenement.

Kwaliteit en enthousiasme

Wij kijken terug op een mooie Business Course. De sfeer was geweldig en het enthousiasme en de openheid van de deelnemers waren indrukwekkend. Wij waren onder de indruk van de kwaliteit van het werk dat werd geleverd en de sterke presentaties. Wij kijken er dan ook naar uit om onze nieuwe collega’s snel te kunnen verwelkomen.

Volgende Business Course

Enthousiast over deze manier van kennismaken met ons bedrijf? Naar alle waarschijnlijheid organiseren we volgend jaar weer een Business Course, begin april. Houd onze jobsite en LinkedIn pagina in de gaten voor de exacte datum en het laatste nieuws.