Antea Group milieustraat Katwijk-Noordwijk

Antea Group richt milieustraat Katwijk-Noordwijk in

29 oktober 2014

Antea Group is al jaren actief in de markt van milieustraten en gemeentewerven en heeft daarin een goede marktpositie. De gemeenten Katwijk en Noordwijk wilden een gezamenlijke milieustraat realiseren op het huidige terrein in Katwijk. De wens was een goed ingerichte milieustraat die aansluit op de groeiperspectieven van beide gemeenten. Antea Group heeft het ontwerp gemaakt, diverse onderzoeken uitgevoerd en de omgevingsvergunning verzorgd.

Op basis van de hoogste EMVI-score en laagste prijsaanbieding is het werk na een onderhandse aanbesteding aangenomen en door Antea Group gerealiseerd. Door een doordachte logistieke fasering kon de bestaande milieustraat gedurende de uitvoering in gebruik blijven. Ook voor deze milieustraat leverde Antea Group de innovatieve Containershields. Het project is binnen de gestelde termijn van drie maanden en naar volle tevredenheid van de gemeente en gebruikers opgeleverd.

De gemeenschappelijk milieustraat is op 25 oktober 2014 formeel geopend door de wethouders Salman (Noordwijk) en Mostert (Katwijk). Ruim vierhonderd inwoners kwamen een kijkje nemen.