Antea Group start met onderzoeksprogramma R-LINK

Antea Group start met onderzoeksprogramma R-LINK

4 februari 2016

Antea Group is partner en co-financier in het onderzoeksprogramma R-LINK. Het project heeft in het kader van kennisprogramma Smart Urban Regions of the Future (SURF) een subsidie ontvangen van NWO. Voor Antea Group betekent dit een mooie kans om met onderzoekers van universiteiten en hogescholen samen te werken en vanuit de wetenschap naar onze dagelijkse praktijk te kijken. Het project start dit voorjaar.

R-LINK onderzoekt hoe gebiedsontwikkeling door kleinschalige lokale initiatieven kan bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 14 Nederlandse gebiedsontwikkelingsprojecten worden actief gevolgd.

Antea Group levert vanuit onze praktijkervaring en lopende projecten een bijdrage over de relatie tussen kleinschalige initiatieven en grote opgaven. De samenwerking met wetenschappelijke onderzoeksinstituten helpt ons om onze klanten beter te adviseren. Met onze deelname aan R-LINK zorgen we ervoor dat we nog meer meerwaarde kunnen bieden vanuit onze sleutelrol in stedelijke transitie.