Best Value

Antea Group verzwaart Best Value team

9 oktober 2017
Businesslijnen:
Tags:

Antea Group heeft er sinds deze week een A gecertificeerde Best Value consultant bij. Marleen Aarts, contractadviseur van Antea Group, behaalde haar A certificaat en geeft daarmee het Best Value team van Antea Group een extra gewicht. Het team van Best Value adviseurs bestaat nu daarmee uit 2 A+ gecertificeerden, één A-gecertificeerde en 34 B gecertificeerde collega’s. 

Marleen behaalde haar A certificaat door een project, dat Antea Group uitvoert voor de Rijkswaterstaat, vanuit een praktische context te analyseren binnen de kaders van Best Value. De certifcation Board van Best Value Nederland beloonde haar scriptie met het A certificaat. 

Door de combinatie van Best Value expertise én de kennis van het ingenieursbureau is Antea Group onderscheidend in de Best Value adviseurs markt. In 1 op 3 projecten wordt de rol van Best Value trainer en procesbegeleider gecombineerd met het inhoudelijk ondersteunen van het team met inhoudelijke expertise of zelfs het leveren van de sleutelfunctionaris (voor inschrijvende partijen). Daarmee is Antea Group het grootste Best Value Ingenieursbureau van Nederland.