Chill Hill te Rotterdam Hoogvliet kleurrijke eyecatcher

Chill Hill te Rotterdam Hoogvliet kleurrijke eyecatcher

23 november 2016

‘Chill Hill’ zo heet de blikvanger op de Panoramaheuvel in Park de Heerlijkheid in Rotterdam Hoogvliet. De plek is bedoeld om even te “chillen”, te zitten, kijken en genieten van de weidsheid en ruimte tussen de drukte van de omliggende woonwijken en industrie.

Businesslijnen:

Chill-Hill Hoogvliet. Ontwerp: Studio Marchel-Wim van Dongen. Realisatie: Antea Realisatie

Landschapsarchitect Marchel-Wim van Dongen heeft Antea Group gevraagd om de technische uitwerking en de uitvoering ter hand te nemen van zijn ontwerp, ingediend bij de deelgemeente Hoogvliet.

Het ontwerp bestaat uit 50 zit- en ligbanken, in vuurrood beton, gedrapeerd op en nabij een uitzichtheuvel, langs een van de drukste wegen in Rotterdam. Antea Group Realisatie heeft het ontwerp verder technisch uitgewerkt en het gehele werk uitgevoerd. Het geheel vormt een duidelijke blikvanger voor de omgeving en geeft de plek een mooie frisse uitstraling.