#Durftedelen evenement LIVEBLOG

#Durftedelen evenement LIVEBLOG

Volg hier de laatste updates!

9 mei 2019

Vandaag vindt het #durftedelen klantevent plaats in Villa Jongerius in Utrecht. Tijdens dit evenement staat kennisdeling centraal. Met interessante sprekers en inspirerende sessies dagen we onze gasten uit om samen te werken aan nieuwe oplossingen voor uitdagende vraagstukken. Met deze liveblog houden we je graag op de hoogte van de activiteiten in Utrecht.

Donderdag 9 mei - 10:04 uur 
De laatste voorbereidingen voor het #Durftedelen klantevent worden getroffen. Vanaf 11.30 uur zullen onze eerste gasten arriveren. Na een heerlijke lunch start om 13.15 het programma met dagvoorzitter Chantal Verweij en Buzzmaster Michel Loeve. 

Donderdag 9 mei - 13:25 uur 
Dagvoorzitter Chantal Verweij heeft het event geopend. Chantal:  "Het is vandaag uw taak om te durven delen, actief mee te doen en vooral: vragen te stellen. Want wat Jurgen Raymann van BNR altijd zegt: als je niets vraagt dan leer je ook niets. En als je niets deelt, dan krijg je ook niets." #Durfttedelen. 

Donderdag 9 mei - 13:38 uur 
Hoe belangrijk is samenwerken voor ons in een percentage? Rob van Dongen: "84,3%. Dat is natuurlijk een beetje gek bedoeld, maar JA! Samenwerking is ontzettend belangrijk voor ons! Meer dan 80% van onze bussiness van Antea Group is afhankelijk van samenwerking."

Donderdag 9 mei - 13:48 uur
Erben Wennemars: "Ik begin een hekel te krijgen aan 'hard' winnen. Het gaat niet om het winnen, maar om de bedoeling. Ik schaats omdat ik een passie heb voor schaatsen. Dat is belangrijker! Het gaat niet om het doel maar om de bedoeling."

Donderdag 9 mei - 14:10 uur
Wielrenner Rob Harmeling: "Je bedoeling delen met je teamleden is de sleutel tot succes." 

Donderdag 9 mei - 14:42 uur
Tekenares Suus maakte de speeches van Rob van Dongen, Erben Wennemars en Rob Harmeling visueel. Hieronder een collage:

Donderdag 9 mei - 16:14 uur
Ondernemer, politicus en CFO Jan Kees de Jager kent als geen ander de verschillende partijen die in het veld innovatieve en creatieve oplossingen moeten verzinnen voor de vraagstukken die een stempel drukken op de huidige tijd. Aan de hand van deze vraagstukken, de verschillende partijen en de innovaties die hij hierin ziet, vertelt hij ons publiek over de dynamiek tussen overheden en bedrijfsleven en de rol van de eindgebruiker.

Donderdag 9 mei - 17:00 uur
Samenwerken? Boter bij de vis! Antea Group's CEO Rob van Dongen en Madelon Spaan van KPN sluiten een contract over samenwerken op het podium tijdens #Durftedelen. 
Donderdag 9 mei - 17:15 uur
Ook voor Jan Kees de Jager verzorgde tekenares Suus voor een visuele uitwerking van de speech! 

Donderdag 9 mei - 17:15 uur
We sluiten deze Liveblog af met veel dank aan onze sprekers en gasten, maar ook zeker aan de organisatie en het team dat ons gedurende dag op de hoogte heeft gehouden!