GESLAAGDE PRESTIGE GRAVEL OPEN MIDDAG BIJ AEMSTELBURGH

GESLAAGDE PRESTIGE GRAVEL OPEN MIDDAG BIJ AEMSTELBURGH

14 september 2016

Op donderdag 8 september vond op het tennispark van ALTC De Aemstelburgh in Amstelveen de geslaagde Prestige Gravel open middag plaats.

Businesslijnen:

In het voorjaar van 2015 heeft Antea Group samen met Rekre Sport het gehele tennispark omgebouwd van gravel naar Prestige Gravel (gravelbanen onder afschot). De vereniging beschikt nu over 14 Prestige Gravel tennisbanen en 2 Prestige Gravel minibanen. Aemstelburgh is erg tevreden over de nieuwe banen en om die reden is het idee geopperd om een open middag te organiseren. Tijdens de middag konden verenigingen op de nieuwe ondergrond spelen en kregen ze uitleg over het ombouwproces en het onderhoud. De open middag was een groot succes, meer dan 30 tennisverenigingen hebben Aemstelburgh bezocht.

Namens Aemstelburgh kwamen bestuursleden Victor Frequin en Jan van Bentum aan het woord. Jacco Eltingh en Serge Bos (Rekre Sport) vertelden meer over de Prestige Gravel banen. Tot slot gaf groundsman Cees van der Schilden een uitgebreide onderhoudsdemonstratie. De KNLTB werd vertegenwoordigd door de heer Leon van Leeuwen (Coördinator Accommodatieadvies). Hij stelde dit initiatief zeer op prijs en vele tennisverenigingen maakte gebruik van de gelegenheid om met Leon in gesprek te gaan over hun eigen accommodatie.

Aemstelburgh, Antea Group en Rekre Sport kijken terug op een zeer geslaagde middag, die zeker voor herhaling vatbaar is!