H2O Barrier door naar volgende ronde Making Waves

H2O Barrier door naar volgende ronde Making Waves

21 juni 2017

De H2O Barrier van Antea Groups Mark van den Kieboom is één van de drie innovaties die namens NLIngenieurs doorgaan naar de volgende ronde van het event Making Waves. Mark pitchte zijn idee op 20 juni tijdens één van de voorrondes.

Making Waves wordt op 7 september gehouden op de Afsluitdijk en wordt georganiseerd door de ministeries van Infrastructuur en milieu en is het evenement voor slimme en haalbare ideeën op het vlak van water, klimaat en meer. 

De innovatie van Mark kreeg een gemiddeld rapportcijfer van 8. Mark is, terecht, heel blij met deze  eerste overwinning: "Een enorm compliment om met de H20 Barrier voor deze groep mensen de winnende pitch te houden. We moeten plastic soup snel en groots aanpakken, daar sta ik voor! Deze winst draagt bij aan bekendheid, bewustwording en ook aan het sneller realiseren van dit idee, zodat we daadwerkelijk aan de slag kunnen!”

Making Waves wil ervoor zorgen dat goede ideeën niet alleen bij ideeën blijven, maar leiden tot een beter en mooier Nederland. Tijdens diverse voorrondes worden 45 van deze ideeën geselecteerd en de beste 15 krijgen een plaats op het hoofdpodium. De winnaar op 7 september gaat door naar halve finale van het Europese evenement "Ideas from Europe" in Estland.

De H2O Barrier is binnen Antea Group voor het eerst gepresenteerd tijdens de Innovatietafels die elke drie maanden worden georganiseerd en waar collega's hun innovatieve ideeën intern kunnen laten zien. 

Gefeliciteerd Mark! Op naar de volgende ronde!