topvrouw young talent award hester engelsman

Hester Engelsman genomineerd voor Young Talent Award

5 september 2018

Welk veelbelovend jong vrouwelijk talent wint de Young Talent Award? Namens Antea Group is Hester Engelsman genomineerd voor deze titel. Hester is Adviseur Strategie en Besluitvorming en zet zich met veel passie en ambitie in voor het behoud en de ontwikkeling van natuur, recreatie en een effectieve organisatie. De award is ingesteld door Stichting Topvrouw van het jaar en dient als aanmoedigingsprijs.

Businesslijnen:
Tags:

Op dinsdag 4 september nam Hester het in het Old School Amsterdam op tegen de genomineerde dames. Zij kregen ter plekke een persoonlijke- en groepsopdracht die ze dezelfde dag presenteren aan de jury. De kritische jury bestaat uit de voorzitter van CvB Hogeschool InHolland, de partner van The Inclusion Factory en de winnaressen tot nu toe. Tijdens de verkiezing van Topvrouw van het jaar op 27 september wordt de winnares van de Young Talent Award 2018 bekend gemaakt.

Hester: “Ik heb ontzettend veel zin in de bekendmaking en de verschillende activiteiten die de komende tijd met het vrouwennetwerk worden georganiseerd. Door de gouden tips van mijn voorgangster Froukje werd ik extra enthousiast. Het voelt als een grote eer en een prachtige kans om het Antea Group netwerk uit te breiden en te leren van andere organisaties!”

Voor deze competitie nomineren uiteenlopende bedrijven waaronder Unilever, Royal Schiphol Group en Rabobank één vrouw in de organisatie om de competitie aan te gaan voor de Young Talent Award. Vorig jaar is Froukje Veldman - de Roo genomineerd namens Antea Group.

Benieuwd hoe het is gegaan 4 september? Stuur Hester een berichtje!