groningen spoorzone omgevingsmanagement

Inloopavond succesvol verplaatst naar online informatiebijeenkomst

29 april 2020

De bereikbaarheid van Groningen wordt verbeterd. Lotte Diephuis werkt als omgevingsmanager vanuit Antea Group voor dit project met de naam Groningen Spoorzone. Er wordt een betere ov-verbinding en een aantrekkelijker station gerealiseerd. Hiervoor zijn forse ingrepen nodig aan spoor en station, waarbij een goede communicatie met betrokkenen essentieel is. Om ook tijdens de Coronacrisis in contact te blijven, werd de fysieke inloopavond verplaatst naar een online bijeenkomst. Met succes, want er waren 319 mensen aanwezig.

De bijeenkomst stond in het teken van de grootschalige werkzaamheden die van 24 april tot en met 3 juni plaatsvinden. Er komt een extra vierde spoor en de bestaande sporen worden vernieuwd. Tijdens het webinar kwamen er veel vragen. Door Groningen Spoorzone worden voorafgaand aan de werkzaamheden metingen verricht aan woningen en gebouwen. Hierdoor kan alles goed in de gaten worden gehouden tijdens de werkzaamheden.

Meer weten over dit project? Lees het interview met Lotte op deze pagina of bezoek de website van Groningen Spoorzone. Je kunt hier ook het hele webinar terugkijken.