Circulaire economie NRC live

NRC Live evenement: ‘De Kracht van Circulair’

Circulaire economie: van afval naar grondstof

13 april 2018

We zijn continu bezig met het verbeteren van de toekomst. De zoektocht naar antwoorden voor toekomstige vraagstukken is begonnen. Een antwoord zit in de Circulaire Economie: een economie waarin afval als grondstof gezien wordt, oftewel het sluiten van kringlopen. Een drietal mensen van Antea Group was aanwezig bij de reeks evenementen van NRC Live: ‘De Kracht van Circulair’.

Tijdens ‘De Kracht van Circulair’ worden kennis, ervaring, voorbeelden, vraagstukken en antwoorden gedeeld door experts op het gebied van Circulaire Economie. Het evenement bestaat uit een reeks van 5 avonden. Op iedere avond staat een ander thema centraal: toekomst, samenwerking, financiering, businessmodellen en als afsluiter het grote debat.

Circulair aanbesteden en bouwen

De kennis die is opgedaan tijdens de 5 events wordt gedeeld tijdens lunchlezingen die worden gegeven op alle vestingen van Antea Group. De kennis wordt ook gebruikt om onze klanten van advies te kunnen voorzien op het gebied van circulaire economie. Niet alleen binnen de bouw en bij aanbestedingen, maar ook op het gebied van beleid en infrastructuur. Zo werkt Antea Group aan een betere toekomst.