Persbericht: Antea Group verstevigt internationaal met overname ICEACSA Grupo

Persbericht: Antea Group verstevigt internationaal met overname ICEACSA Grupo

27 november 2017

Heerenveen, 27 november 2017 -  Antea Group versterkt haar internationale positie met de overname van het Spaanse ingenieursbureau ICEACSA Grupo. ICEACSA Grupo is voornamelijk actief op het gebied van infrastructuur, planning en mobiliteit. 

Ambitie

Met deze overname zet Antea Group een volgende stap in haar internationale groeiambitie. CEO Rob van Dongen: “De overname van ICEACSA Grupo past uitstekend bij onze ambitie om internationaal te groeien en onze positie te verstevigen. Deze overname biedt verdere mogelijkheden hiertoe, enerzijds door het uitbreiden in Zuid-Europa en anderzijds door expansie in Zuid-Amerika door het verder verkrijgen van toegang tot de Spaanstalige Latijns-Amerikaanse markt.”

ICEACSA Grupo

ICEACSA Grupo is een in 1985 opgericht Spaans ingenieursbureau met ruim tachtig medewerkers waarvan de helft werkzaam is vanuit het hoofdkantoor in A Coruña. Daarnaast heeft het bureau kantoren in Latijns-Amerika: Mexico, Panama en Colombia. Meer dan de helft van de projecten wordt uitgevoerd in Spaanstalig Latijns-Amerika. 

Bekijk het volledige persbericht

Meer informatie:

Irma Kooistra, Adviseur Marketing & Communicatie - Antea Group

T: +31 6 51 05 13 04

E-mail: Irma.Kooistra@Anteagroup.com