Presentatie Antea Group tijdens Tokyo 2020 Event

Presentatie Antea Group tijdens Tokyo 2020 Event

20 mei 2015

Robert Coffeng, projectmanager mobiliteit bij Antea Group, gaf op vrijdag 15 mei een presentatie tijdens het Tokyo 2020 Event. Op uitnodiging van het Ministerie van Buitenlandse Zaken was hij onderdeel van de Nederlandse delegatie die vanuit verschillende disciplines vertegenwoordigd was op het evenement.

Onderwerp van de presentatie was Integrated infrastructure and cycling: go the extra mile. Tokyo wil voor de Olympische Spelen en Paralympics van 2020 de infrastructuur voor fietsers verbeteren en daarmee vooroplopen op het gebied van bereikbaarheid. In de presentatie is de visie vanuit Antea Group en partners gegeven.

Discussie
Tijdens de workshops is er aan de hand van stellingen verder gediscussieerd over dit onderwerp in relatie tot verkeersveiligheid, infrastructuur, doelgroepen en netwerken. De vertegenwoordigers van Tokyo Metropolitan Government lieten weten erg enthousiast te zijn over de mogelijkheden voor de fiets. 

Op de residentie van de ambassade waren vele hoogwaardigheidsbekleders aanwezig, bestuurders, ministers, CEO’s en leden van het Olympisch Comité. Een prachtige setting om onze expertise te delen!