Raamovereenkomst infrastructurele projecten gemeente Valkenswaard

Raamovereenkomst infrastructurele projecten gemeente Valkenswaard

22 november 2016

Gemeente Valkenswaard heeft een aanbesteding voor civiel- en cultuurtechnische adviesdiensten uitgeschreven. Antea Group kwam bij de aanbestedingsprocedure als beste EMVI-inschrijver naar voren. De gemeente selecteerde Antea Group op basis van de gevraagde hoogwaardige kwaliteit en het aantrekkelijke prijsniveau. De overeenkomst heeft betrekking op ontwikkelings- en onderhoudsprojecten binnen de gemeente.

Op het gebied van infrastructuur en beheer & onderhoud heeft de gemeente Valkenswaard een jarenlange relatie met Antea Group. Vanuit onze vestigingen in Oosterhout en Maastricht ondersteunen de adviseurs van Antea Group de gemeente Valkenswaard in de voorbereiding van woningbouwprojecten, wegreconstructies en onderhoudscontracten voor wegen en riolering. Voor de gemeente zijn korte communicatielijnen, leveringszekerheid, duurzaamheid en snelheid belangrijke aspecten in de samenwerking.

De afgesloten overeenkomst omvat de volgende werkzaamheden; ontwerp, contractvoorbereiding, begeleiden van aanbestedingen en het verzorgen van uitvoeringsbegeleiding. Antea Group en Valkenswaard slaan gezamenlijk de handen ineen om te werken aan deze projecten. Het contract heeft een looptijd tot eind 2017.