Batavierenrace sponsoring beste ingenieursbureau

Sponsoring en deelname Batavierenrace 21 april

26 april 2018

De grootste Estafetterace van de wereld, dat is de Batavierenrace! Een race met meer dan 8.500 deelnemers, een hardloopevent voor studenten uit heel Nederland. Antea Group sponsort dit sportieve evenement dit jaar door een studententeam te sponsoren én door zelf deel te nemen met een bedrijventeam. Afgelopen weekend was het zo ver.

Tags:

Studenten zijn de toekomst voor Antea Group. Hier zit het aanstormend talent dat binnen aanzienbare tijd carrière gaat maken bij Antea Group! Daarom brengen we onze organisatie hier graag onder de aandacht. En om het nuttige met het sportieve te combineren hebben we 18 medewerkers uit alle vestigingen van Antea Group bereid gevonden om zich in alle vroegte naar de Achterhoek te begeven en daar te beginnen aan de tocht richting Enschede.

Alle lof voor de deelnemers Arjan Kouwenhoven, Marjolein Oude Groote Beverborg, Sjoerd Bakker, Siebe Dorrepaal, Judith Heurneman, Anastasia Tretjakova, Babeth Bosma, Maarten de Groot, Maaike Dijkstra, Niels Kortenschijl, Darja Tretjakova, Corine Jorna, Willem Wijnen, Bastiaan de Wit, Sander Brouwer, Tanja Lendzion en Tim de Veen. En degenen die de dag in goede banen hebben geleid; Annemiek van der Meijden, Colinda den Ouden en Paula Brinkerink!

Batavierenrace Enschede deelnemers

Batavierenrace Enschede deelnemers studenten