training omgevingsmanagement overheid cursus

Veel vraag naar training Omgevingsmanagement

16 mei 2018

Op 24 en 31 mei en op 7 juni verwelkomen we wederom 3 groepen voor onze basistraining Omgevingsmanagement. Zeven jaar geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van deze training, met als eerste doel onze eigen medewerkers op te leiden in het vakgebied Omgevingsmanagement. Al snel bleek dat onze klanten hier ook behoefte aan hebben.

Inmiddels is de training Omgevingsmanagement al vaak gegeven. Daarnaast is een verdiepingsslag gemaakt met specialismen als participatie en vergunningen. Ook dit jaar loopt het goed met de inschrijvingen. De open inschrijving van 24, 31 mei en 7 juni was al weken terug vol geboekt. We verwachten een grote groep met klanten die meer over dit mooie vakgebied wil leren en ook een netwerk wil opbouwen.

Koppeling met ELO

De hoofdtrainers zijn dit jaar Chris Welling en Wineke Straatsma. De training is volledig digitaal en gekoppeld aan ELO. Een mooie ontwikkeling die uiteraard past bij deze tijd. Daarnaast zijn Chris en Wineke continu bezig met verbetering en vernieuwing. In mei wordt een pilot gedraaid met de module Omgevingsmanagement en Ecologie.

Basiscursus Omgevingsmanagement

De training bestaat uit 6 modules waaruit je kunt kiezen. Elke module duurt één dagdeel, je kunt er ook voor kiezen om slechts één module te volgen. Als je organisatie nog onderzoekt of omgevingsmanagement een bruikbaar instrument is, is het ook mogelijk een korte basiscursus Omgevingsmanagement te volgen.

Kijk voor de beschikbare trainingen op deze pagina.