Aanleg buitenruimte woonwijk Leeuwenveld in Weesp

Aanleg buitenruimte woonwijk Leeuwenveld in Weesp

Blauwhoed Projectontwikkeling wil in Weesp een nieuwe woonwijk bouwen; Leeuwenveld, met 222 woningen. Antea Group heeft voor dit project de bestemmingsplanprocedure verzorgd. Tijdens dit proces zag de opdrachtgever de voordelen van alle kennis die Antea Group in huis heeft. Blauwhoed besloot daarom ook het realisatiecontract van de buitenruimte aan Antea Group te gunnen. Het project is nu volop in uitvoering.

Het project is opgesplitst in vier fasen, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de zandhoeveelheden. Daardoor heeft Antea Group het mogelijk gemaakt dat in de eerste fase het riool al is aangelegd. In de tweede fase het zand in overhoogte ligt en in de volgende fase het zand wordt aangebracht. Als laatste wordt de locatie woonrijp gemaakt. Dan brengen we de definitieve wegen aan, leggen we huisaansluitingen, verlichting, eco-oevers aan en graven we de sloten. De coördinatie voor de nutsbedrijven ligt ook bij Antea Group evenals het omgevingsmanagement.

Door goede samenwerking met de ontwikkelaar en de bouwer worden de processen geoptimaliseerd wat resulteert in een hogere kwaliteit en een verkorte doorlooptijd. Het resultaat is een woonwijk waar het fijn wonen is met goede voorzieningen. Het is een project waar alle expertises van Antea Group bij betrokken zijn.