Nieuwe kunstgras tennisbanen voor Tennisclub Qui Vive uit De Kwakel

Nieuwe kunstgras tennisbanen voor Tennisclub Qui Vive uit De Kwakel

Tennisvereniging Qui Vive uit De Kwakel is een bloeiende vereniging met zeven kunstgras tennisbanen en een eigen clubhuis. In 2012 heeft Antea Group Sport naar alle tevredenheid vier kunstgras tennisbanen vervangen. De overige drie tennisbanen zijn de afgelopen jaren ook zo versleten dat ze nodig vervangen moesten worden. Op basis van de goede relatie met Antea Group sport heeft het bestuur van Qui Vive er in 2016 voor gekozen om op basis van de uitgangspunten van de offerte van 2012 gezamenlijk de renovatie van de laatste drie tennisbanen tot stand te brengen.

Businesslijnen:
Tags:

De ondergrond van de tennisbanen is een waterdoorlatende ondergrond met cement gebonden split. Deze ondergrond is voor het aanleggen van het nieuwe kunstgras op diverse plaatsen hersteld en uitgevlakt. Het speelveld is uitgevoerd in de kleur rood en de uitlopen in de kleur groen. Het blok van drie tennisbanen is voorzien van nieuw groen gecoat hekwerk en ook de tennisbaaninrichting is vernieuwd. 

Met deze optimalisatie heeft de tennisvereniging Qui Vive weer een prachtig gerenoveerd tennispark waar de spelers nog vele jaren speelplezier aan zullen beleven.