Esweg Nieuw Roden

Rustiek wonen in het hart van Drenthe

Voorbereiding, advies en realisatie uitbreiding Esweg Nieuw Roden

Middenin het prachtige heide-, bos- en weidegebied van Drenthe ligt Roden. Langs de rustige Esweg richting Roderesch worden aan de bosrand 13 woningen gerealiseerd door bouwbedrijf Van der Sluis uit Roden. Antea Realisatie heeft inmiddels de Bouwrijpfase afgerond en gaat nu verder met de Woonrijpfase.

Meerwaarde Antea Group

Bouwbedrijf Van der Sluis was op zoek naar een partij die hun voorbereidende werkzaamheden kon uitvoeren zoals bijvoorbeeld archeologisch onderzoek en diverse adviezen en bestemmingsplanwijzigingen. Van der Sluis was ook op zoek naar een partij die vervolgens de uitvoering van dit plan kom realiseren. Ze vonden in Antea Group een partner die hen daarin proactief ter zijde kon staan. Dit alles op een unieke en rustieke locatie waar de tijd stil lijkt te staan en waar voorheen een lokaal bekende kerstbomenkwekerij gevestigd was.

Woonrijpfase en vervolg

In januari 2018 is de bouw van de woningen gestart waarna Antea Realisatie de 'Woonrijpfase' zal realiseren. Daarnaast gaat Antea Realisatie diverse verkeersremmende maatregelen aanleggen in de Esweg in opdracht van de gemeente Noordenveld.

Door oplossingsgericht mee te denken en met een concurrerende offerte vond bouwbedrijf Van der Sluis in Antea Group de juiste partner om dit project te realiseren.

Oplevering:

  • Bouwrijpfase december 2017
  • Woonrijpfase voorjaar 2019