Tankstation Esso Baarn

Tankstation Esso Baarn

Sommige oliemaatschappijen werken met een raamcontract, andere vragen afzonderlijke prijzen op. Voor Antea Group maakt het geen verschil. Het gaat de opdrachtgever om een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij de uitvoering heel strak gepland moet worden; hoe eerder het station kan gaan draaien hoe sneller er geld binnenkomt. Dit was ook het uitgangspunt bij de realisatie van het Esso tankstation in Baarn.

Van vergunning tot bodemsanering

Door het gehele traject van vergunningen, ontwerp en realisatie bij Antea Group te leggen, krijg je als opdrachtgever de garantie dat je een tankstation op tijd kunt openen. De realisatie van het Esso tankstation in Baarn is een hier een voorbeeld van. Van vergunning tot bodemsanering, van de aanleg van de tankinstallatie tot het straatwerk. Door onze integrale aanpak konden we het tankstation binnen de afgesproken tijd en volledig volgens alle veiligheidseisen van de opdrachtgever realiseren.

Esso tankstation

Het resultaat mag er zijn: een prachtig eigentijds tankstation van Esso dat voldoet aan alle wettelijke eisen die de overheid stelt. En gerealiseerd binnen de afgesproken tijd zodat er weer snel getankt kon worden.