Vier nieuwe kunstgras tennisbanen voor Tennisvereniging Apollo uit De Goorn

Vier nieuwe kunstgras tennisbanen voor Tennisvereniging Apollo uit De Goorn

Tennisvereniging Apollo heeft een tennispark met vier kunstgrastennisbanen. Antea Group heeft in 2000 dit tennispark volledig gerenoveerd en omgebouwd naar kunstgras. De kwaliteit van de tennisbanen was na 14 jaar gebruik nog redelijk, maar door slijtage van de vezel nam de waterdoorlatendheid van de banen af. Het bestuur heeft daarom besloten om het kunstgras te vervangen.

Businesslijnen:
Tags:

Hiervoor is samen met Antea Group Sport een plan uitgewerkt. Op basis van een juiste prijs en kwaliteit heeft het bestuur ervoor gekozen de opdracht te gunnen aan Antea Group Sport. Samen met de parkcommissie zijn de renovatieplannen uitgewerkt. Om de waterdoorlatendheid ook voor de toekomst te borgen is na het verwijderen van het kunstgras de bestaande drainage en de waterafvoer geïnspecteerd. Ook het hekwerk van de tennisbanen is vervangen. Het speelveld is uitgevoerd in de kleur rood, met groene uitlopen. Daarnaast is de tennisbaaninrichting volledig vernieuwd.  

De renovatie is in de stille zomerperiode uitgevoerd en voor aanvang van de competitie opgeleverd. Met deze totale renovatie heeft de tennisvereniging weer een prachtig tennispark, waar de spelers nog jaren veel speelplezier aan gaan beleven