vv Zeewolde heeft zijn kunstgrasveld en kabouterveld vervangen

vv Zeewolde heeft zijn kunstgrasveld en kabouterveld vervangen

Het kunstgras trainingsveld van vv Zeewolde wordt zeer intensief gebruikt en was dringend aan vervanging toe. Voor een goede prijs en kwaliteitsvergelijking heeft vv Zeewolde bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd.

Antea Group Sport heeft het werk gegund gekregen. Om tot een juiste keuze te komen hebben spelers van de club op diverse velden gespeeld. Unaniem is de keuze gevallen op het Diamond Blade veld van Edel Grass. Deze vezel is sinds drie jaar op de markt en is uitgebreid getest in het laboratorium op slijtage. Uit de testen is naar voren gekomen dat deze vezel zeer slijtvast is bij intensief gebruik en daardoor uitermate geschikt is voor intensief wedstrijd- en trainingsgebruik.

Tijdens de renovatie van het voetbalveld is geconstateerd dan de drainage niet meer voldeed. Gelijktijdig met de aanleg is de drainage vervangen. Ook het kunstgras van het kabouterveldje was dringend aan vervanging toe. Dit is tijdens de uitvoering meteen meegenomen.

Hiermee hebben zowel de allerkleinste voetballertjes als de overige voetballers weer de beschikking over een prachtig trainings- en wedstrijdveld.