In zeven weken nieuw tankstation bij A16 Dordrecht

In zeven weken nieuw tankstation bij A16 Dordrecht

Het bestaande tankstation De Zuidpunt aan de A16 bij Dordrecht was aan vervanging toe. Artelia gaf Antea Group de opdracht om binnen zeven weken het tankstation te slopen en opnieuw op te bouwen. In de presentatie aan de opdrachtgever had Antea Group in de eerste instantie negen weken aangehouden.

De werkzaamheden bestonden uit een bodemsanering, het slopen van de bestaande shop, het opknappen van de luifel, pomp- en tankinstallatie, LPG installatie, bouwen van de nieuwe shop met complete inrichting en de aanleg van een nieuwe vloeistofdichte voorzieningen. Door de planning aan te passen naar langere werkdagen en door werken in de weekenden konden we het tankstations in zeven weken realiseren. 

Ondanks een aantal onvoorziene en aanvullende werkzaamheden is het Antea Group samen met de onderaannemers gelukt om compleet nieuw tankstations neer te zetten. De opdrachtgever was zeer tevreden met het eindresultaat en ook de verkeersdeelnemers konden na deze zeer korte periode weer gebruik maken van het tankstation.