Tennis

Tennis

Tennis is één van de populairste sporten ter wereld. Banen worden steeds intensiever bespeeld en er is steeds vaker behoefte aan bespeelbaarheid het gehele jaar door. Deze eisen maken de keuze voor de juiste tennisbaan er niet makkelijker op. Als tennisvereniging kunt u kiezen uit tal van baantypen. Hoe maakt u voor uw vereniging de juiste keuze?

Businesslijnen:

Breed aanbod

Antea Group Sport bouwt vele soorten tennisbanen. Alle deze baansoorten zijn uitvoerig getest. Wij voorzien u graag van een systeem op maat. Niet alleen door uw wensen en eisen goed te inventariseren, maar ook door de balans te zoeken tussen speeleigenschappen, onderhoud, seizoensgebondenheid en levensduur. Uiteraard houden we daarbij rekening met de exploitatiekosten en het zo functioneel mogelijk benutten van de beschikbare ruimte.

Optimaal systeem

Een goede tennisbaan is meer dan een toplaag. De laag eronder is minstens zo belangrijk voor de kwaliteit en speleigenschappen van de baan. Wij zijn in staat uw wensen te vertalen naar een optimaal, uitgebalanceerd tennissysteem.

Van vormgeving tot realisatie

Wij werken vanuit initiatief en gaan een resultaatsverplichting aan. De planvorming en realisatie van nieuwe banen, maar ook renovatie, onderhoud en zelfs verplaatsing naar een andere locatie behoren tot mogelijkheden. Als totaalaanbieder nemen we u veel zorg uit handen. Het resultaat mag er zijn, een accommodatie waar elke speler topprestaties waar kan maken.

Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ons aanbod van tennisbanen

Antea Group is lid van de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland.

Downloads: