Het ingenieurs- en adviesbureau achter talloze projecten in Nederland en daarbuiten

Het ingenieurs- en adviesbureau achter talloze projecten in Nederland en daarbuiten

Bekijk onze projecten, sectoren en diensten

Vernuft, vindingrijkheid, slimme oplossingen. Onze mensen zetten hun talent en kennis elke dag in om talloze projecten in binnen- en buitenland tot een goed einde te brengen.

Het is werk achter de schermen. Niet altijd zichtbaar, wel onmisbaar. Werk waarbij alles draait om kennis van techniek, wetten- en regels. ‘Best knap’, zegt u? Onze ingenieurs vinden het niet meer dan normaal. Gewoon goed werk afleveren, doen wat je belooft en zorgen dat het voor elkaar komt.

Van getijdencentrale tot sterke dijken

Hoe laat je als ingenieursbureau dan toch weten wat je te bieden hebt? Dat jouw kennis aan de basis staat van de nieuwe getijdencentrale in de Oosterscheldekering, dat jouw ingenieurs mee hebben gedacht over de eerste aardbevingsbestendige dijk van Nederland? Of dat je elk jaar opnieuw zorgt voor de slimme inrichting van dorpen en stadswijken?    

Radio

Niet heel zichtbaar, wel onmisbaar… Daarom dachten we aan de radio. Om u te vertellen wat er met Antea Group mogelijk is. Bijvoorbeeld wanneer u een getijdencentrale in een waterkering wilt bouwen. Wij hebben dan alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. En voor het geval u geen nieuw getijdencentrale nodig heeft, maar wel zit te springen om een nieuw recycleperron of een stukje gevelisolatie? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht.  

De radiocampagne was te horen in juni/juli en oktober/november 2015.

Downloads: